• ZNC krijgt een nieuw shirt. Met dank aan Sporting Lissabon. Jasper Molema en Johan Ludolphie van de sponsorcommissie lieten zich daarvoor inspireren door het shirt van deze Portugese topclub. Het nieuwe shirt is ontworpen in samenwerking met het sportmerk Erima. Sportzaak Mossel Sport uit Appingedam levert de tenues aan ZNC. Het ontwerp is klaar, het shirt nog niet.

 • ZNC-voorzitter Jos Niemeijer, Martijn Mossel (Mossel Sport) en Wouter Wilken van Erima zetten vanmiddag, onder het toeziend oog van Molema en Ludolphie, in het clubhuis van de Broekster club hun handtekening onder een 6-jarig contract.

  Schaduwstreep

  Het shirt krijgt een groene v-hals en groene biesjes op de mouwen. Het shirt krijgt een grijze schaduwstreep (cool gray 2). Uiteraard ontbreekt het logo van het sportmerk en dat van ZNC niet. Reclame-uitingen (shirtsponsor) worden in het stof verwerkt.

  Eerste elftallen

  Het is de bedoeling dat de eerste elftallen - op zaterdag en zondag - met ingang van het nieuwe seizoen 2021-2022 hun wedstrijden spelen in de gloednieuwe tenues. De broekjes en sokken blijven groen van kleur.

  Lange en korte mouwen

  In de loop van enkele jaren moeten alle teams - van de kabouters tot en met de eerste elftallen - deze nieuwe shirts dragen. De jeugd draagt lange mouwen, de senioren stappen met korte mouwen het veld op.

  Besproken

  Molema en Ludolphie hebben het ontwerp besproken met enkele spelers van diverse seniorenelftallen.

  Bestellen

  Er komt een website waarop leden kleding kunnen bestellen.

  Foto boven: Voorzitter Jos Niemeijer ondertekent het contract, met links van hem Martijn Mossel en rechts Wouter Wilken.

  Foto onder: Zittend Jasper Molema (links) en Johan Ludolphie met aan de zijkanten Mossel en Wilken.