• Vrijwilligers

 • Vrijwilligerswerkzaamheden
  De vereniging is van ons allemaal. Met z’n allen houden we de vereniging draaiende. Zeker bij jeugdleden betekent dit dat ook de ouders een actieve rol hebben bij de vereniging. Hierbij kun je onder andere denken aan:

  Klusteam

  Ben jij handig met gereedschap? Op maandagmorgen is het klusteam aanwezig om de klussen die nodig zijn uit te voeren. Dit is een gezellige groep mensen die in overleg met elkaar de taken verdelen.


  Kantinemedewerker
  Lijkt het jou leuk om af en toe achter de bar te staan? De coördinator van de planning vertelt jou graag wat het werken achter de bar inhoudt. Ook is er een compleet draaiboek aanwezig waarin je alles vindt over het hoe en wat van een bardienst. Indeling is altijd in overleg. Een bardienst is in het weekend en is voor een dagdeel (of als je dat wilt voor een hele dag.)


  Trainer, leider, scheidsrechter
  Lijkt het jou wel wat om mee te helpen bij de jeugd. Bij de jeugd kunnen wij altijd jeugdleiders en trainers gebruiken. Ook zijn wij op zoek naar scheidsrechters. Vanuit de vereniging is er een goeie ondersteuning en bieden we cursussen aan die je kunt volgen.


  Activiteitencommissie
  De vereniging heeft ook een activiteitencommissie. Deze commissie organiseert naast het voetballen leuke activiteiten voor onze leden. Heb jij een creatief brein en lijkt het jou leuk om in een enthousiast team dingen te bedenken en organiseren? Dat zijn wij op zoek naar jou.


  Sponsorcommissie
  De sponsorcommissie is van groot belang voor de vereniging. Een veld met borden geeft een mooi beeld. Daarnaast zorgen de sponsorgelden ervoor dat het voetbal betaalbaar blijft. Ben jij wel commercieel ingesteld en lijkt het jou wel iets om mee te denken over een toekomst bestendig beleid aangaande sponsoring? Dat ben je bij dit team op het juiste adres.

   

  Communicatiecommissie
  De communicatiecommissie beheert de website en zorgt ervoor dat je elk kwartaal een leuke nieuwsbrief krijgt. Daarnaast zorgen ze ook voor de promotie van activiteiten via verschillende kanalen. Ben jij communicatief en vind je het leuk om ook af en toe iets te schrijven, dan zijn wij op zoek naar jou!

  Bestuurslid van jeugdbestuur of hoofdbestuur
  Nieuwe bestuursleden zijn altijd welkom bij vv ZNC! Wil je meedenken over de missie, visie en strategie van de club, van gedachten wisselen over het jeugdbeleid, meedenken over de indeling van teams of andere ideeën inbrengen laat dit dan weten bij jeugd- of hoofdbestuur. Je kunt ook altijd een keer aansluiten bij een vergadering om te kijken of een bestuursfunctie iets voor jou is.


  Samen aan de slag!

  Kom jij ons helpen? Meld je aan via het onderstaand aanmeldformulier.

  Natuurlijk kun je ook bij het jeugd- en hoofdbestuur of een commissielid aangeven dat je geïnteresseerd bent of meer informatie wilt. Mailen kan ook naar info@vvznc.nl of jeugd@vvznc.nl.

 • Aanmeldformulier vrijwilliger