• Privacy Statement

    In het kader van de uiterst gebalanceerde Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is onze vereniging verplicht o.a. een privacy statement op de site te plaatsen. Deze kunt u hieronder lezen.

     

    Privacyverklaring

     

    Dit is de privacyverklaring van v.v. ZNC gevestigd te Zuidbroek, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 40037155 , hierna te noemen: `de Vereniging`.

     

    Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan secretaris@vvznc.nl

     

    ZNC verzamelt uitsluitend gegevens die noodzakelijk zijn om de doelstellingen van de vereniging uit te voeren. Er worden geen bijzondere gegevens verzameld, waaruit ras, etnische afkomst, politieke opvattingen, religieuze of levensbeschouwelijke overtuigingen blijken of gegevens over gezondheid et cetera.

     

    In onderstaande tabel kunt u snel en eenvoudig terugvinden met welk doel we welke persoonsgegevens van u verzamelen, hoelang wij deze bewaren en wie deze persoonsgegevens eventueel van ons ontvangen.

     

    Doel Welke persoonsgegevens Grondslag Bewaartermijn Ontvangers

     

     

             
    Onderzoeken of u lid kan worden

     

     

    en

     

    het uitvoeren van de lidmaatschapsovereenkomst.

    ·   Voornaam

     

    ·   Achternaam

    ·   Adres

    ·   Geboortedatum

    ·   Telefoonnummer

    ·   E-mail adres

     

    Uitvoering van de overeenkomst Indien u lid wordt gedurende de looptijd van de overeenkomst. Indien u geen lid wordt worden uw gegevens zo snel als mogelijk verwijderd binnen 6 maanden NVT
    Administratie ·   Voornaam

     

    ·   Achternaam

    ·   Adres

    ·   Telefoonnummer

    ·   E-mail adres

    ·   Bankgegevens

    ·   Betaalgegevens

    Uitvoering van de overeenkomst Gedurende de looptijd van de overeenkomst en tot 2 jaar daarna, daarna alleen in de financiële administratie voor 7 jaar. ·   Boekhouder

     

    ·   Accountant

    ·   Belastingdienst

    Het verrichten en versturen van aankopen ·   Voornaam

     

    ·   Achternaam

    ·   Adres

    ·   Telefoonnummer

    ·   E-mail adres

    ·   (Kleding)maat

    ·   Bankgegevens

    ·   Betaalgegevens

     

    Uitvoering van de overeenkomst Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiële administratie voor 7 jaar. ·   Producent

     

    ·   Vervoerder

     

     

    Versturen digitale berichten, waaronder nieuwsbrief ·   Voornaam

     

    ·   Achternaam

    ·   E-mailadres

     

    Uitvoering van de overeenkomst Zolang als men aangemeld is. ·   E-marketingtools
    Versturen berichten van derden, waaronder sponsoren. ·   Voornaam

     

    ·   Achternaam

    ·   E-mailadres

     

    Toestemming Zolang als men aangemeld is. ·   Sponsoren

     

    ·   Andere verenigingen

    Om onze digitale dienstverlening te verbeteren ·   Cookies (zie voor meer info het sub kopje Cookies)

     

    ·   IP-gegevens

     

    Toestemming Iedere keer dat onze website bezocht wordt. Deze gegevens worden zo snel als mogelijk geanonimiseerd.

     

     

    ·   Websitebeheerder

     

    ·   Analytics tools

    Ter benadering na beëindiging lidmaatschap. Bijvoorbeeld voor een reünie of bijzondere gebeurtenis. ·   Voornaam

     

    ·   Achternaam

    ·   Adres

    ·   Telefoonnummer

    ·   E-mail adres

     

    Toestemming Zolang als de toestemming niet is ingetrokken. NVT

     

    Cookies

    Een cookie is een klein tekstbestand die met de pagina’s van een websites wordt meegestuurd en door de browser op uw computer, tablet of mobiele telefoon wordt opgeslagen. We gebruiken cookies om u meer service te bieden bij het bezoeken van onze websites, die daardoor makkelijker worden in gebruik. Cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat u ingelogd kan blijven op een website of dat uw voorkeuren, zoals locatie- en taalinstellingen, worden onthouden. We kunnen dankzij cookies zien hoe vaak onze websites – en welke pagina’s – door bezoekers worden bekeken.

     

    Voor het plaatsen van bepaalde cookies moet u eerst toestemming te geven, voordat deze cookies mogen worden gebruikt. Deze toestemming is niet nodig indien en voor zover het technisch noodzakelijke (functionele) cookies en analytische cookies betreft, in de zin van de toepasselijke wetgeving, zoals artikel 11.7a lid 3 Telecommunicatiewet en de ePrivacy Verordening.

    U kunt uw toestemming voor cookies altijd weer intrekken, door uw internetinstellingen te wijzigen. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de Help-functie van uw browser.

     

    Verstrekking van persoonsgegevens aan derden

    Zonder uw toestemming verstrekt de Vereniging uw persoonsgegevens alleen aan derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de Overeenkomst die de Vereniging met u heeft, tenzij de Vereniging wettelijk verplicht is om uw persoonsgegevens te verstrekken aan deze derden. In de tabel in het begin van de privacyverklaring treft u een overzicht aan van de situaties waarin persoonsgegevens aan derden worden verstrekt.

     

    Inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens

    U hebt het recht de Vereniging te verzoeken om inzage in uw persoonsgegevens (tenzij de Vereniging op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) niet gehouden is deze inzage te verschaffen) en om uw gegevens te laten aanvullen, verwijderen of af te schermen. U dient zich bij een dergelijk verzoek te identificeren. Indien u wenst dat uw gegevens verwijderd worden, zal de Vereniging deze verwijdering doorgeven aan alle andere organisaties die de betreffende gegevens van de Vereniging hebben ontvangen.

     

    Beveiliging persoonsgegevens

    De Vereniging treft passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

    Toegang hebben personen die de volgende functies bekleden:

    Secretaris, Penningmeester, Wedstrijdsecretaris, Wedstrijdsecretaris jeugd, Ledenadministrateur.

    Deze personen zijn verplicht een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen.

     

    Minderjarigen

    Indien u zich als minderjarige wenst te registreren dient u hiertoe expliciete toestemming van uw ouder of voogd te overleggen.

     

    Links naar andere websites

    De website kan links naar andere websites bevatten. Deze Privacyverklaring is alleen van toepassing op de websites van de Vereniging. Andere websites kunnen hun eigen privacybeleid hanteren. De Vereniging raadt u aan om voor het gebruik van andere websites altijd de betreffende privacyverklaring van die websites te raadplegen.

     

    Beeldmateriaal

    Het is mogelijk dat er op het terrein van de vereniging, dan wel op het terrein van verenigingen die wij bezoeken, foto’s worden gemaakt. Deze foto’s kunnen op de website of andere media namens de vereniging worden gepubliceerd en dienen ter illustratie. Indien u bezwaar heeft tegen plaatsing van een dergelijke foto, kunt u dit kenbaar maken. Normaal gesproken zal deze plaatsing dan ongedaan worden gemaakt.

     

    Wijziging van het privacy beleid

    De Vereniging past haar privacybeleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de websites zal steeds de meest recente versie van ons Privacyverklaring worden opgenomen. de Vereniging raadt u dan ook aan de Privacyverklaring regelmatig te raadplegen. Bij belangrijke wijzigingen zal de Vereniging er alles aan doen u per e-mail en via de websites te informeren.

     

    Contactgegevens

    Indien u vragen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens of de Vereniging wilt verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:

    Verantwoordelijke:       Secretaris hoofdbestuur

    E-mail:                         secretaris@vvznc.nl

    Telefoonnummer:         Afgeschermd

     

     

    Klacht over de verwerking van uw Persoonsgegevens

    Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de AVG heeft u bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.