• Overlijden Edwin Velthuis

  27 feb 2023
 • Edwin Velthuis 1990 - 2023

  Op zaterdag 25 februari 2023 is overleden, ons lid en verdediger van v.v. ZNC, Edwin Velthuis.

  32 jaar, veel te jong..

  Edwin is begonnen te voetballen in de jeugd van v.v. ZNC en heeft alle jeugdteams doorlopen. Ook op de zondag senioren afdeling heeft Edwin in alle elftallen gevoetbald, het 1e, 2e, 3e en 4e.

  Edwin was een spijkerharde verdediger, die in het veld altijd zijn mannetje stond. Een verdediger, welke je tweemaal tegenkwam, een echte slot op de deur. Als spits had je echt een slechte dag als je tegenover Edwin stond. Hij zal enorm gemist worden in de defensie van v.v. ZNC-Zondag 3.

  In de voorbijgaande seizoenen begon Edwin als verdediger ook nog doelpunten te maken, vaak eiste hij de strafschoppen op om ook een doelpuntje mee te pikken.

  Het hoogtepunt in zijn voetbalcarrière was het kampioenschap met v.v. ZNC-Zondag 2 in het seizoen 2015-2016.

  Na de wedstrijd mocht je graag even nazitten met een biertje om het nog even over de wedstrijd te hebben, een 3e helft mocht niet ontbreken. Ook de jaarlijkse voetbaluitjes liet je niet aan je voorbij gaan. Bij een zonnige middag kwam je graag met Kirsten en zoon Justin bij het 1e elftal van zondag kijken.

  Je aanwezigheid en jij als persoon zullen enorm gemist worden bij de voetbalclub.

  Onvoorstelbaar dat hij er niet meer is. Wij wensen de familie alle sterkte toe om dit grote verlies te verwerken en een goede plek te geven.

  Er is gelegenheid om afscheid van Edwin te nemen op vrijdag 3 maart van 19.00 uur tot 19.30 in Monuta Uitvaartcentrum, Noorderstraat 163 te Sappemeer.

  Op zaterdag 4 maart wordt in besloten kring afscheid genomen van Edwin.