• Lid worden? Meld je online aan.

  Lijkt het je leuk om te gaan voetballen……
  Kom dan een keer meetrainen bij ZNC!

  Je kunt de trainingstijden opvragen bij info@vvznc.nl

  Ben je enthousiast geworden en wil je lid worden van onze leuke voetbalclub?
  Meld je dan aan via het online inschrijfformulier van de KNVB.
  Klik hiervoor op de knop "AANMELDEN" onderaan deze pagina.

  Heb je vragen? Neem dan contact op met de ledenadministratie:
  Sinus Schuiling: s.schuiling@vvznc.nl


  DIGITALE SPELERSPAS

  Alle spelende leden vanaf de JO9 moeten een digitale spelerspas hebben. Hier hoef je zelf niks voor te doen. Deze krijg je automatisch na je inschrijving. Vanaf 11 jaar is het verplicht dat er een foto op de spelerspas staat. Ben jij 11 jaar lever dan  samen met het inschrijfformulier een recente foto aan. Deze foto ontvangen we het liefst digitaal (mailen naar s.schuiling@vvznc.nl onder vermelding van naam). Eis is dat het hoofd duidelijk herkenbaar afgebeeld staat zodat een scheidsrechter de foto en speler goed kunnen vergelijken bij een eventuele pascontrole.


  OVERSCHRIJVING

  Voor nieuwe spelers die bij vv ZNC komen voetballen en korter dan 3 jaar geleden ergens anders gevoetbald hebben, moeten we een overschrijving aanvragen bij de oude club. Meld je dus ook altijd af bij je oude club zodat ze je uit kunnen schrijven en de overschrijving goed kunnen keuren. 

  Overschrijvingen voor het nieuwe seizoen moeten voor 15 juni gedaan zijn. Voor uitzonderingen kun je de site van de KNVB raadplegen.


  LIDMAATSCHAP OPZEGGEN

  Wil jij je lidmaatschap opzeggen? Stuur dan een mail naar de ledenadministratie. Het e-mailadres is s.schuiling@vvznc.nl 

  Je kunt je lidmaatschap niet opzeggen bij je trainer, leider of een bestuurslid.

  Let op!  Een seizoen loopt van 1 juli tot 1 juli het jaar daarop. Meld je je af na 1 juli? Dan betaal je nog wel voor de inschrijving van het nieuwe seizoen bij de KNVB. Deze kosten hebben wij dan namelijk al betaald.