• Sinds kort worden de voetbalvelden weer kort gehouden door een robotmaaier. Het resultaat van het maaien is super, maar voor het gebruik en achterlaten van de velden heeft het wel consequenties. De maaier ziet namelijk de doelpalen wel als obstakel (en gaat daaromheen), maar de netten niet. Als de robotmaaier in de netten terechtkomt raakt die hierin verstrikt en raakt in storing. Afgesproken is dat de maaier NIET maait op doordeweekse avonden en op zaterdag en zondag overdag. De rest van de tijd maait deze wel en zijn er voorzorgsmaatregelen nodig.

   

  Veld 1 en 2:

  - Na iedere doordeweekse training en – na de laatste wedstrijd op zaterdag en – na de laatste wedstrijd op zondag moeten de netten omhoog gehangen worden (= van de grond). Ze kunnen vastgezet worden met een hangslot. Code op te vragen bij het jeugd- of hoofdbestuur.

   

  Veld 3:

  Doeltjes na gebruik in de inham tegen het muziekgebouw aanzetten en netten vastzetten met een hangslot.

   

  Trainingsveld:

  Van de vaste doelen het net vastzetten met een hangslot. De losse doeltjes na gebruik tussen de lichtmasten in het midden van het veld zetten. Hiervoor wordt binnenkort een markering aangebracht.