• Beste voetbalvrienden,
   
  Met trots zien we onze club, VV ZNC, groeien. Het aantal jonge talenten in de onderbouw blijft toenemen en dat is fantastisch om te zien. Om deze groei bij te kunnen houden en onze jeugdspelers de best mogelijke begeleiding te bieden, zijn we op zoek naar enthousiaste trainers en leiders voor onze JO-07 tot en met JO-12 teams.
  Heb jij passie voor voetbal en wil je graag een positieve impact hebben op de ontwikkeling van jonge spelers? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van onze clubfamilie en bij te dragen aan het creëren van mooie herinneringen voor onze jeugdige talenten.
   
  Als trainer of leider bij VV ZNC krijg je de kans om:
  • Een verschil te maken in het leven van jonge voetballers door hen te begeleiden en te inspireren.
  • Je eigen kennis en ervaring te delen en verder te ontwikkelen.
  • Te werken in een stimulerende en ondersteunende omgeving, waarin teamspirit en plezier voorop staan.
   
  Ervaring in het trainen van jeugdteams is welkom, maar zeker geen vereiste. Belangrijker is jouw enthousiasme, betrokkenheid en bereidheid om te leren.
   
  Ben jij klaar om je passie voor voetbal te delen en een verschil te maken in het leven van jonge spelers? Meld je dan nu aan als trainer of leider bij VV ZNC! Voor meer informatie en aanmeldingen kun je contact opnemen met Rolf Seep (tel nr: 0651132313) of jeugd@vvznc.nl.
   
  Met sportieve groet,
  Jeugdbestuur vv ZNC