• Het kabinet heeft bekend gemaakt dat alle sportkantines voor minimaal 3 weken dicht moeten. Daarnaast zijn voorlopig geen toeschouwers welkom langs de lijn. Beide maatregelen gelden dus ook voor vv ZNC. Het corona-protocol van vv ZNC vind je op https://www.vvznc.nl/coronaprotocol.

  Verder gelden de volgende aanvullende maatregelen voor spelers:

  Op de trainingsdagen op maandag t/m donderdag is het kleedkamergebouw alleen geopend voor omkleden en wc-gebruik. Niet douchen na de training.

  Op wedstrijddagen is het kleedkamergebouw geopend en kan elk seniorenteam gebruik maken van 2 kleedkamers. Bij voorkeur wordt er thuis gedoucht. Als spelers na de wedstrijd willen douchen dan dient dit gefaseerd en verdeeld over de kleedkamers te gebeuren.

  Na de wedstrijden wordt iedereen verzocht zo spoedig mogelijk het terrein te verlaten. Je mag niet blijven hangen bij wedstrijden van een ander team.

   Voor jeugdteams geldt:

  • Er wordt na wedstrijden door thuisploegen en gasten geen gebruik gemaakt van douches. De kleedkamer is beschikbaar voor jassen en kledingtassen. Na de wedstrijd halen teams de spullen op en kleden zich om indien gewenst, en wordt verzocht om het terrein daarna te verlaten.  
  • Onze thuisteams wassen kleding niet meer centraal. Jeugdspelers krijgen een tenue ter beschikking gedurende deze periode, en neemt die zelf mee om te wassen.
  • Verzorging bij de wedstrijden tijdens de rust vindt plaats op het veld (ranja, koffie/thee voor staf).