ZNC-clubwebshop

VV ZNC en Valkema sport breiden samenwerking uit

Sinds vorige week is er een officiële ZNC-clubwebshop. Deze clubwebshop komt voort uit de samenwerking tussen VV ZNC en kledingleverancier en hoofdsponsor Soccer Center Valkema sport uit Veendam. In de clubwebshop kan alle wedstrijd- en trainingskleding en accessoires gekocht worden voor een speciale ZNC-kortingsprijs. Van elk aankoopbedrag in de clubwebshop gaat een percentage naar ZNC. De ZNC-clubwebshop is te vinden op: www.valkemasport.nl/clubwebshops

 

Valkema sport biedt de ZNC-leden een nieuwe service door alle ZNC kleding aan te bieden via een nieuwe clubwebshop. De ZNC-leden kunnen alle kleding voor eigen gebruik op een eenvoudige en moderne manier online bestellen, met een exclusieve korting van 20%. In de clubwebshop zijn de ZNC-wedstrijdbroekjes en –kousen te bestellen, maar is ook een assortiment aan trainingskleding, keeperskleding, en verschillende andere accessoires te koop. Kortom: alle artikelen die je als lid van ZNC nodig hebt, zijn in de clubwebshop te vinden!  Uiteraard zijn al deze artikelen ook  in de winkel van Soccer Center Valkema te koop. Er wordt een heuse ‘clubcorner’ gerealiseerd waar de ZNC-kledinglijn gepresenteerd wordt. Hier heb je de mogelijkheid om de kleding te passen. De meeste artikelen zijn tegen meerprijs te bedrukken met het ZNC-clublogo, je naam of initialen, of een nummer.

 

De clubwebshop werkt net als alle andere reguliere webshops. Je kunt de artikelen op ieder gewenst moment bekijken, wat voor jou als klant snelheid en gemak oplevert. Nadat je je artikelen in je online winkelwagen hebt geplaatst en hebt aangegeven of je je artikelen bedrukt wilt hebben, kun je aangeven op welke manier je je bestelling wenst te ontvangen. Je kunt je bestelling tegen meerprijs thuis laten bezorgen, maar je kunt het ook gratis ophalen in de winkel bij Valkema sport. Hier heb je de mogelijkheid om de artikelen te passen, en eventueel voor een andere maat of een ander artikel te kiezen. Artikelen omruilen is uiteraard altijd mogelijk, mits deze niet bedrukt zijn. Valkema sport kan artikelen waar je naam, initialen of nummer op staat niet terugnemen. In de clubwebshop kun je op verschillende manieren veilig betalen, waaronder het betrouwbare systeem van IDeal. Alle bestellingen komen binnen bij Valkema sport, waar gezorgd wordt voor de volledige afwikkeling van de bestelling. Bijkomend voordeel van bestellen via de clubwebshop is dat een percentage van je aankoopbedrag ten goede komt aan de vereniging.

 

Soccer Center Valkema sport is dé voetbalspecialist van Oost-Groningen. Naast de service van de clubwebshop, biedt Valkema sport voor ZNC-leden ook standaard 10% korting bij aankoop van voetbalschoenen, -kleding en –accessoires. Laat je door de voetbalexperts van Valkema sport professioneel adviseren. Er is een zeer ruime keus in vele modellen voetbalschoenen met verschillende materialen, pasvormen en kleuren. Bij Valkema sport vind je altijd een voetbalschoen die bij je past. Ook voor zaal- en kunstgrasschoenen, voetbalkleding, scheenbeschermers en keepersartikelen ben je bij Valkema sport op het juiste adres. Nieuw is dat je je voetbalschoenen kunt laten bedrukken met je eigen naam! Ook kun je je overige kleding laten voorzien van je eigen naam en/of nummer.

 

Sinds 29 maart 2012 is Valkema sport verhuisd naar hun nieuwe winkel in de Kerkstraat in Veendam. Uniek is dat in hetzelfde pand meerdere specialisten gevestigd zijn. Je kunt er terecht bij  sportpodoloog(voetspecialist) Henk Jager, bij de Manueel praktijk voor Shiatsu, Massage en Sportverzorging van Marchien Bos, en bij Medisch Pedicure Ina Oortwijn die in speciale ruimtes hun diensten aanbieden.

 

Kom gauw een kijkje nemen in deze ruime en moderne winkel. Voor meer informatie:

www.valkemasport.nl

0598-631800

info@valkemasport.nl

Facebook: Valkema sport – Soccer Center

Poster Valkema