Van het jeugdbestuur.

Hierbij even een reactie van het jeugdbestuur van vv ZNC over ons jeugdtoernooi van 31 mei j.l.

Dit was het best georganiseerde toernooi van ZNC in zijn totaliteit, althans wat ons is verteld en daarom willen wij iedereen die daar een steen(tje) aan heeft bijgedragen enorm bedanken.

We kunnen niet iedereen bij naam noemen omdat er wel 70 vrijwilligers waren over de gehele dag.

Dan praten we over scheidsrechters;

’s Morgens door onze jeugd van A, B en C. geweldige prestatie, jongens klasse.

IMG_0631

En je zal maar de hele dag in een koffiehokje moeten zitten met zijn tweetjes of een paar uur in de bakgeur van onze hamburger moeten zitten, ik geef het je te doen.

Ikzelf heb zondagmorgen de tas geroken met de shirtjes van onze vrijwilligers voordat ze gewassen werden, maar de baklucht was niet lekker dus zal ik maar niet vragen hoe de mensen het zelf hebben ondervonden.

Petje af hoor voor jullie.!!

Verder natuurlijk onze gastdames met wie ik in het bijzonder blij ben, dat hun voorraad vrijwilligers zo groot is, dat zij alles wat niet met voetballen te maken heeft, voor mij oplossen en ik mij daar niet druk over hoef te maken.

Dank Tanja en Lizette.

Natuurlijk ook Saskia bedankt voor de heerlijke soep, het was lekker en werd door iedereen zeer gewaardeerd en volgens mij was het ook bijna op.

Verder natuurlijk iedereen die een bijdrage voor ons hebben betekend deze dag.

Ik zal iemand vergeten maar vergeef het me.

Het was voor een paar van ons een hele lange dag van 07.00 tot ongeveer 23.15 uur maar geloof mij, dit was geen probleem.

Als je beseft dat alles wat je in een half jaar met vergaderen etc. probeert bij elkaar te krijgen en op deze dag tot een geheel en vloeiend samen ziet komen, vergeet je alle tijd die erin gestoken wordt en ben je trots op iedereen die meegedaan heeft.

IMG_0568

Nogmaals bedankt en ik ben er trots op dat we dit samen hebben gerealiseerd.

Groetjes en hopelijk tot volgend jaar.

Namens het jeugdbestuur,

Gerard Mulder

IMG_0537