Sluiting velden

Bestuursmededeling:

Het trainingsveld is gesloten vanaf: 
maandag 19 mei t/m zondag 18 augustus 2019.

Sluiting wedstrijdvelden vanaf:
maandag 17 juni t/m 30 augustus 2019

——————————————————————-

Besturen Voetbalverenigingen
Gemeente Midden Groningen

Onderwerp
Sluitingsperiodes Trainings- en Wedstrijdvelden i.v.m. groot onderhoud 2019

Geacht bestuur,

Hierbij ontvangt u een overzicht van de definitieve sluitingsperiodes van de sportvelden voor 2019, in verband met de uitvoering van groot onderhoud van alle sportvelden in de gemeente Midden Groningen.

Onderhoud Trainingsvelden
In de periode van maandag 19 mei 2019 tot en met zondag 18 augustus 2019 vindt groot onderhoud plaats aan de trainingsvelden. In deze periode kan er niet worden gespeeld op deze velden.

Onderhoud Wedstrijdvelden
In de periode van maandag 17 juni 2019 tot en met vrijdag 30 augustus 2019 vindt groot onderhoud plaats aan de wedstrijdvelden. In deze periode kan er niet worden gespeeld op deze velden.
Voorlopig gaan wij er dus vanuit dat zaterdag 31 augustus de wedstrijdvelden weer bespeelbaar zijn. Mocht blijken dat deze datum niet haalbaar is, ontvangt u hier tijdens de onderhoudsperiode nader bericht over.

Verder graag uw aandacht voor het volgende. Bij aanvang van de zomerstop vragen wij u om de velden leeg achter te laten, voor zover mogelijk. Tevens de losse doelen vastzetten met kettingen of iets dergelijks. Dit voorkomt dat jeugd in een onbewaakte tijd het gemakkelijk wordt gemaakt om gebruik te maken van de faciliteiten. Dit zou ten koste kunnen gaan van het onderhoud en dus ook de kwaliteit van de velden verderop in het seizoen.
Het maaiseizoen begint ook weer. Dus graag alle netten aan het eind van een trainings/ wedstrijddag omhoog brengen en losse doelen en andere objecten naast het veld opstellen. Gebeurt dit niet dan kan een maaibeurt niet volledig worden uitgevoerd.
Zowel het maaien als het groot onderhoud van de sportvelden zal dit jaar uitgevoerd worden door Team BWRI van Midden Groningen.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking en als u nog vragen heeft dan kunt u altijd contact opnemen met mijn collega Detty Kaper (0598-350325). sportverhuur@midden-groningen.nl

Met vriendelijke groet,

Ronald Westers

Teamleider Team Sport en Bewegen