Rabobank Clubkas Campagne

Wat is de Rabobank Clubkas Campagne

De Clubkas Campagne is een prachtige kans om jaarlijks de kas van uw vereniging of stichting te spekken!

En het mooie is dat niet de Rabobank, maar de ± 20.000 leden van onze bank in Zuid en Oost Groningen bepalen welke verenigingen vanuit de Clubkas Campagne worden ondersteund én voor welk bedrag. Daarmee geven wij invulling aan onze coöperatieve gedachte: een bank van en voor leden.

Onze leden ontmoeten uw vereniging
Onze leden kunnen hun stem uitbrengen op de verenigingen of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Het is dus in het belang van uw vereniging of stichting om zoveel mogelijk stemmen te werven. Heeft u een mooi bestedingsdoel? Dan kunt u vast veel stemmen van onze leden verwachten.


Stemmen van 9 t/m 28 februari 2019

In 2019 stelt Rabobank Zuid en Oost Groningen 
€ 100.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne.

Hoe meer stemmen, des te meer geld voor uw vereniging of stichting. Al onze leden mogen vijf stemmen uitbrengen via de stemmodule. Dat betekent dat de waarde van de stem achteraf wordt bepaald, op basis van het totaal aantal uitgebrachte stemmen.

Wie kunnen er stemmen?
Alleen leden van Rabobank Zuid en Oost Groningen kunnen stemmen. Begin februari ontvangen onze leden per post een stemkaart met een unieke stemcode. Tussen 9 februari en 28 februari brengen zij via deze website hun stem uit op de deelnemende verenigingen en stichtingen. Elk lid krijgt 5 stemmen en mag maximaal 2 stemmen per vereniging of stichting uitbrengen.

Lidmaatschap
Let wel! Wanneer u klant bent van onze bank, bent u niet automatisch ook lid. U kunt controleren of u al lid bent via Rabobank Internetbankieren. Bij ‘uw gegevens’ staat dan de laatste tabel van ‘persoonlijke gegevens’ of u lid bent van de Rabobank of niet. Wilt u in 2019 meestemmen? Vraag dan uw lidmaatschap aan vóór 28 februari 2019.

Klik hier om te stemmen.