Nieuwe apps KNVB; controleer je gegevens

Gebruik digitale wedstrijdformulier (mDWF) via de wedstrijdzaken app

Nog even en het seizoen start met de eerste officiële wedstrijden.

En dat betekent dat alle wedstrijdformulieren straks “mobiel” ingevuld gaan worden met de Wedstrijdzaken app en we afscheid nemen van de plastic spelerspassen.

Voor onze vereniging betekent dit een verandering van werkwijze voor de vrijwilligers op het wedstrijdsecretariaat, de leiders en spelers/aanvoerders van de teams en uiteraard ook de scheidsrechters.

Hieronder zetten we een aantal praktische zaken op een rijtje:

  • Het mobiele wedstrijdformulier (mDWF) wordt gebruikt voor alle competitie- en bekerwedstrijden vanaf de JO12 (D-pupillen) en hoger. Het “oude” wedstrijdformulier in Sportlink is niet meer beschikbaar.
  • Voor JO8 (F-pupillen) t/m Onder 11 (E-pupillen) is er geen verandering. Geen gebruik mDWF, maar de uitslag invoeren via Sportlink Club.
  • Iedereen kan de Wedstrijdzaken app gratis downloaden op de mobiele telefoon en vervolgens inloggen met het e-mailadres (en wachtwoord) dat ook gebruikt wordt voor de voetbal.nl app. Mits dit emailadres ook vastligt in onze ledenadministratie (in Sportlink).
  • Is dit laatste niet het geval dan kun je dit melden op deze pagina.
    Heb je nog geen inloggegevens voor de voetbal.nl app dan dien je je eerst te registreren in de wedstrijdzaken app met het emailadres dat vastligt in onze ledenadministratie (in Sportlink).
  • Beide apps zijn in principe aanvullend op elkaar en bedienen deels verschillende doelgroepen. De voetbal.nl app is voor elke voetballiefhebber, leden en niet-leden van een voetbalvereniging, die programma’s, uitslagen en standen van hun favoriete teams wil zien.
  • De Wedstrijdzaken app is in eerste instantie bestemd voor de leden die een rol spelen bij het invullen van de wedstrijdformulieren. Niet elk lid en elke speler hoeft deze app dus in gebruik te nemen.
  • Ga naar http://www.knvb.nl/mdwf om alle veel gestelde vragen, handleidingen en instructievideo’s te raadplegen.

En als je nog niet je e-mailadres hebt doorgegeven, doe dat dan alsjeblieft zo snel mogelijk op vvznc.nl/mijn-gegevens/