ZNC op uw mobiel

Altijd verbonden met ZNC? Dat kan!

ZNC heeft sinds kort een eigen mobiele app. De ZNC-app geeft o.a. alle informatie over gespeelde en nog te spelen wedstrijden, clubnieuws, activiteiten, sponsors, aanbiedingen en contactopties.  Bij algehele afgelastingen en ander nieuws kunnen gebruikers een pushbericht ontvangen.

Overzicht clubs

Alle clubs uit de wijde regio staan met hun contactgegevens in de app. Erg handig als u naar een uitwedstrijd toe gaat, maar niet precies weet waar het sportpark is. U kunt rechtstreeks vanuit de app naar het sportpark navigeren.

Downloaden en installeren

De app is zowel voor Android als Iphone beschikbaar.


 

De mobiele app is voor Android telefoons gratis beschikbaar in de Play market. De app is primair voor telefoons ontworpen, maar ook voor tablets te gebruiken.

U kunt de app downloaden door op onderstaande afbeelding te klikken of deze met de camera van uw telefoon in te scannen.

znc-app-android

 


 

 

De mobiele app is voor iPhones gratis beschikbaar in de App store. De app is primair voor telefoons ontworpen, maar ook voor tablets te gebruiken, u vindt ‘m echter niet tussen de iPad apps.

U kunt de app downloaden door op onderstaande afbeelding te klikken of deze met de camera van uw telefoon in te scannen.

znc-app-apple

(* momenteel werkt de navigatiefunctie van de app in de iPhone versie helaas nog niet. Er wordt aan gewerkt om dit te verhelpen.)

app