Menterwolmer Spetterende Zwemestafette 2014

Graag nodigen alle zwemmers van Zwemvereniging De Pinquin u uit om op vrijdagavond 31 oktober mee te doen met de Menterwolmer Spetterende Zwemestafette 2014 in het zwembad van Zuidbroek.
De wedstrijd wordt gehouden van 19:15u tot circa 21:30u.

Tijdens de zwemestafette proberen teams met minimaal 6 tot maximaal 10 personen in een half uur zoveel mogelijk banen te zwemmen. Onderweg komen de deelnemers bijzondere hindernissen tegen, waar ze overheen en soms onderdoor moeten zwemmen. De insteek is vooral gezelligheid en sportiviteit.

Iedereen kan meedoen, bijvoorbeeld familieploegen, ploegen met bewoners van een buurt of straat, bedrijvenploegen of ploegen die voortkomen uit een (sport)vereniging met elkaar de strijd aangaan. Wanneer u zelf niet mee gaat doen dan stellen we het zeer op prijs om de zwemestafette onder de aandacht te brengen bij uw leden en bekenden.

We willen met de estafette nog eens onderstrepen dat zwemsport en bewegen in het water leuk en goed is voor iedereen. Ook willen we het belang van het openhouden van de zwembaden in onze gemeente nogmaals op een positieve wijze onder de aandacht brengen.

Op onze site www.depinquin.nl staat het aanmeldformulier,waarmee een estafetteploeg kan worden aangemeld. Bij het aanmeldformulier zitten ook wedstrijdbepalingen met een uitleg en informatie over de wedstrijd. Voor de deelname wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 1,- per deelnemer. Ploegen kunnen zich inschrijven tot zaterdag 25 oktober.
Wij ontmoeten u graag op 31 oktober!

Met vriendelijke groet,
namens alle Pinquiners,
Nico Altena
voorzitter
Zwemvereniging de Pinquin Zuidbroek

http://www.depinquin.nl/inhoud/evenementen/menterwolmer-spetterende-zwemestafette-2014.html